Blogs van een BookNerd

Wat nou, als je geen zin hebt in een zwaar boek maar ook geen trek hebt in een boeren roman? Dan ga je over op een Young Adult boek! Ik heb dit genre al heel lang geleden achter mij gelaten, maar toen ik de achterkant van dit boek las, wilde ik het toch graag lezen! Waarom? Omdat ik zin had...

Dit boek had ik op internet gezien en ik besloot deze e-book te kopen omdat er best wel positieve reacties op kwamen. Ik heb wel eens vaker boeken van Linda Jansma gelezen en had dus hoge verwachtingen!

Terwijl je dit leest (ik mag hopen dat ik nog een beetje bezoekers heb op mijn blog haha) lig ik als het goed is met mijn luie kont aan een mooi wit strand in Brazilië en geniet ik van mijn 2e vakantie in korte tijd. Dit betekend echter niet, dat mijn blog stil staat! Wat kun je van mij verwachten de komende tijd? ...

Het Reservaat van Liselotte Stavorinus kwam ik tegen bij de kringloopwinkel. Ik had namelijk nog nooit van deze schrijfster en/of het boek gehoord. Omdat de achterflap mij enigszins boeide heb ik deze meegenomen en ben ik hem gaan lezen tijdens mijn vakantie in Limburg.

Struin een boekenbeurs af (Boekenfestijn; echt HEEL veel nieuwe boeken) en kom terug met een aantal leuke pocket boekjes waardoor 'Reddende engel' van Katie Fforde. Katie is één van de Roman auteurs die ik altijd lekker weg vind lezen en dus hoog tijd om deze pocket soldaat te maken!

Na een paar thrillers, werd het hoog tijd om even een wat luchtiger boek te gaan lezen. Mijn oog viel op 'Bloesem in de nacht' van Sarah Jio. En deze keuze heeft mij niet teleurgesteld!

Vakantie!

02-09-2018

Ook zo toe aan vakantie? Nou ik wel! Terwijl iedereen al op zomervakantie is geweest, heb ik die van mij nog te goed! Ik hoef even 3 weken niet aan het werk, YES.

Voordat ik aan dit boek begon, had ik best wel hoge verwachtingen. De boeken van Marelle Boersma hebben altijd een bekend thema en een goed verhaal. Al snel kwam ik er tijdens het lezen achter, dat dit boek het nou net niet helemaal voor mij was.

Eerste blog

28-08-2018

Iedere blog moet een begin hebben; zo ook die van mij! Zoals jullie wellicht hebben gelezen op de 'Even voorstellen' pagina, ben ik een groot liefhebber van boeken. Nog niet gezien? Even klikken dan!

Ik lees het liefst elke vrije seconde die ik heb. Helaas heb ik niet altijd tijd ervoor, maar zodra het kan zit ik...

©2018 MyBookNerdLife - M. van Es
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin